Condicions de Venda

 1. Les vendes es realitzen per Xavier Clua i Coma, Vall de Sant Isidre, 41, 43782 Vilalba dels Arcs, Tarragona, amb NIF 40936150Z, i amb telèfon d'atenció al client: 689 346909

 2. Els preus marcats inclouen l'IVA corresponent pero en funció de la quantitat de la comanda s'afegirà un import per cobrir les despeses de transport.
 3. Aquestes quantitats són:
  Per a la primera caixa encarregada: €15
  Per a cada caixa adicional: €10

 4. En cas que s'exhaureixin les existències, s'oferirà al client o bé la devolució sensera de l'import pagat, o bé el suministrament d'una anyada alternativa al mateix preu.

 5. Les vendes estan processades mitjançant el sistema de pagament Paypal, que permet pagar amb seguretat mitjançant targeta de crèdit o bé amb un compte de Paypal per qui en tingui. No és necessari ser usuari registrat de Paypal per utilitzar aquest sistema de pagament.

 6. Instants després de realitzar la comanda rebrà un e-mail de confirmació per part de Paypal. Si no reb aquest e-mail la transacció no s'ha registrat correctament.

 7. Només es podrá adquirir vi per part de majors d'edat.

 8. Només es podrá fer lliuraments dins el territori de l'Estat Espanyol.

 9. Devolucions: El client té el dret a retornar la mercaderia en el termini de 7 dies. Ha de comunicar l'intenció de formalitzar la devolució dins d'aquest termini mitjançant un e-mail a info@cellerclua.com. Les despeses de transport de la devolució corren a càrreg del client.

 10. Legislació: Les vendes a distància estan regulades per les lleis 7/1996 d'Ordenació del Comerç Minorista, modificat per la llei 47/2002 que l'adjusta a la Directiva Europea 97/7/CE. El tractament de dades s'ajusta a la llei 15/1999 de protecció de Dades de Caràcter Personal.

Tornar a la botiga